Safari Garden Düğün
02
Şub
758 Okuma 0 Yorum
Safari Garden Düğün

Safari Garden Hakkında

Safari Garden Düğün Salonu Ankaralı çiftleri hayallerindeki kır düğünü konseptiyle kavuşturuyor! Gecenize özel sunduğu şovları, canlı müziği, modern teknik altyapısı ve eksiksiz organizasyonuyla öne çıkan Safari Gardenla hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek artık çok kolay! Üstelik düğününüz Safari Garden mutfağından çıkan leziz tatlarla unutulmaz bir hal alacak. Şehrin içinde doğayla iç içe bir düğün gerçekleştirmek isterseniz Safari Garden tam size göre!

Davet Alanları

Safari Garden Ankara’da ihtiyaçlarınıza göre kullanabileceğiniz birçok farklı davet alanı bulunuyor. Davetli sayınız ve tercihlerinize göre 1000 kişilik havuzlu bahçemizi veya 500 kişi kapasiteli şelaleli ön bahçemizi kullanımınıza sunuyoruz. Yağışlı hava koşullarında tercih edebileceğiniz 300’er kişilik kapalı salonlarımız da bulunuyor. Ferah dans pistimiz size ve konuklarınıza geniş bir eğlence alanı sunacak.

Dekorasyon

Sade, rustik ve bohem elementlerin bir araya gelerek oluşturduğu Safari Garden Kır Bahçesi davet alanları şıklığı düğününüze misafir edecek. Sizleri çiçeklerle bezeli gelin yolumuzla karşılıyoruz. Beyaz renk ağırlıklı mekan tasarımımızı çiçekli sandalye süslemeleri, hasır suplalar ve tül detaylarla renklendirmeyi de ihmal etmiyoruz. Çiçekli gelin tagımızla fotoğraflarınız için güzel bir köşe oluşturuyoruz.

Hizmetler

Yenilikçi anlayışımız altyapımıza da yansıyor ve size eksiksiz bir düğün organizasyonu sunmaya özen gösteriyoruz. Düğününüz boyunca orkestramız canlı müzik hizmetiyle yanınızdayız. Işıklandırma sistemimizle sahne hizmetlerimizi desteklemeyi de ihmal etmiyoruz. Dilerseniz Ankara yöresine özgü dans ekibimizle konuklarınıza ve size eğlenceli dakikalar yaşatıyoruz. Bu mutlu anlarınızı güzel anılara dönüştürecek profesyonel fotoğraf ekibimiz düğününüz boyunca fotoğraf ve video kaydı çekimiyle hizmet verecek.

Ankara Safari Garden ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeye hazır mısınız? Eksiksiz organizasyonumuz, yenilikçi altyapımız, sahne hizmetlerimiz ve şık mekan tasarımımızla size ve konuklarınıza eğlenceli dakikalar yaşatma sözü veriyoruz. Hemen sayfamızda yer alan telefon numarasını arayarak bize ulaşabilirsiniz. Dilerseniz sayfanın yanında yer alan formu doldurarak ücretsiz fiyat teklifi alma hizmetimizden de faydalanabilirsiniz.

Safari Garden Sıkça Sorulan Sorular

  • Safari Garden düğün fiyatları ne kadar?

    Safari Garden düğün fiyatları hafta içi yemekli kişi başı 100 - 200 TL, hafta içi kokteylli ise kişi başı 100 - 200 TL aralığından başlamaktadır.Safari Garden düğün fiyatları hafta sonu yemekli kişi başı 200 - 350 TL, hafta sonu kokteylli ise kişi başı 100 - 200 TL aralığından başlamaktadır.


  • Safari Garden kaç kişilik düğün kapasitesine sahip?

    Safari Garden yemekli düğün için maksimum 750-1.000 kişi, kokteyl için ise maksimum 1.000-2.000 kişilik kapasiteye sahiptir. Safari Garden açık alan kapasitesi maksimum 750-1.000 kişidir. Safari Garden maksimum 100-150 araçlık otopark kapasitesine sahiptir.


  • Safari Garden düğününüz için hangi hizmetleri sunuyor?

    Safari Garden düğününüz için vale hizmeti, yemek servisi ve menüde değişiklik i̇mkanı sunmaktadır.


  • Safari Garden düğün dışında hangi organizasyonlarda hizmet veriyor?

    Safari Garden düğün dışında sünnet düğünü, kurumsal etkinlikler, kına, açılışlar, nişan, doğum günü, mezuniyet törenleri, davet ve resepsiyon, bayi toplantısı ve baby shower hizmeti vermektedir.


  • Servis saat kaçta sona eriyor?

    23:30


  • Müzik saat kaçta sona eriyor?

    23:30


  • Özel menü seçenekleriniz neler?

    Çocuklara özel


  • Mekanın kısıtlamaları neler?

    Havai fişek ve benzeri kullanılamaz


  • Hizmet verdiğiniz diğer organizasyon türleri neler?

    Açılışlar, Baby shower, Bayi toplantısı, Davet ve resepsiyon, Doğum günü, Kına, Kurumsal etkinlikler, Mezuniyet törenleri, Nişan, Sünnet düğünü

     

0 Yorum

Yorum Ekle